Multimediehunstneren Peter Wendelboe

Peter Wendelboe har udviklet den danske multimedie julekalender

Peter Wendelboe står bag multimedie julekalenderen, som er udviklet for 50. gang. Formålet har været at skrive små historier om forskellige danske emner. Tidligere emner har omhandlet Søren Kirkegaard, internet julekort samt fest og mærkedage. I år er det overordnede emne: danske opfindelser. Hver dag indtil juleaften offentliggøres små historier, som giver baggrundshistorien for en opfinder eller opfindelse. Kalenderen ligger online hele året.
Gå til kalenderen her. Du er også velkommen til at kontakte mig på 98 12 00 80, hvis du ønsker en CMS løsning til din virksomhed.

Se Om Peter Wendelboe

Læs også mere om Julemærket og Content management systemLidt om Wendelboe ApS

Fiormaet blev skabt i 1906 af Peter Wendelboe's far. Wendelboe APS kom på nettet i september 1990 og videreførte fra 1995 den internationale multimedie julekalebnder, der i 2010 udkom i sin 50. udgave af den danske multimedie julekalender. Det overordnede emne anno 2010 var danske opfindelser. Lær mere om velkendte opfindelser og bliv fortrolig med julens traditioner samtidig. Kalenderen beskæftiger sig med emner som håndbold, flettede julehjerter, wienerbrød og julemærket. Jeg arbejder også professionelt med CMS og kan tilbyde en skræddersyet løsning til din virksomhed.
Gå til kalenderen her

Se også mere om CMS og Blokhus SmartCMS og multi medie julekalendermulti medie julekalender | online adventskalender | Julens traditioner | Danske opfindelser
Blokhus | Peter Wendelboe | Content management system | CMS